Sufleu din cornuri cu caise

Feliem oblic 6-8 cornuri nesarate. Amestecam 7 dl lapte cu 4 oua, 150 g zahar, 1 pachetel de zahar vanilat in care cornurile taiate, dupa care le asez

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 cornuri
  • 7 dl lapte
  • 4 oua
  • 150 g zahar
  • 1 pachetel de zahar vanilat
  • 1 caisa dupa gust

Mod de preparare

Feliem oblic 6-8 cornuri nesarate. Amestecam 7 dl lapte cu 4 oua, 150 g zahar, 1 pachetel de zahar vanilat in care cornurile taiate, dupa care le asezam pe fundul unei tavi. Urmeaza un rand de caise (fara samburi, taiate in doua), apoi din nou cornuri. Deasupra va fi totdeauna un strat de cornuri. Amestecul ramas de lapte cu oua se toarna deasupra, pana este absorbit, apoi se coc aprox. 30 minute. Cand sunt gata inca nu deschidem cuptorul.
Alte retete prajituri recomandate

Diplomat

Tarta cu visine

Tort

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert tort cu jeleu de visine

Desert tort cu jeleu de visine
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide