Snickersul este o prajitura delicioasa cu nuca si cacao. Din galbenusuri, faina, zahar, margarina/untura, praf de copt si smantana se framanta un aluat ce se imparte in 3.
Snickersul este o prajitura delicioasa cu nuca si cacao. Din galbenusuri,faina,zahar,margarina/untura,praf de copt si smantana se framanta un aluat ce se imparte in 3. Nuca se coace si se marunteste si albusurile se bat spuma cu zaharul.Din aluat se intind 3 foi care se ung cu albusurile batute spuma si se presara nuca.Foile se coc pe dosul tavii.Aviz incepatoarelor:foile se coc separat!
Crema:ouale se bat pe abur impreuna cu zaharul si cacaoa pana se ingroasa.Puteti pune si 1-2 linguri de coniac in crema.Cand s-a omogenizat se ia de pe foc si se adauga untul frecand energic.Se asaza prima foaie,apoi crema,foaie si restul de crema si se inveleste in folie alimentara sau o punga peste care asezati un obiect mai greu(ex:2-3 carti,un fund de lemn) pentru 5-6 ore.O puteti lasa de seara pana dimineata.Apoi se adauga ciocolata topita si amestecata si o lingura de lapte si putin unt si se da la rece.Este o prajitura pentru adevaratii iubitori de Snickers, pentru cunoscatori.Saptamana asta pun si poze si va mai impartasesc o varianta a retetei.Sa aveti spor la lucru si pofta buna!!
Prajitura Snickers se serveste taiata dupa preferinte si cu un pahar cu lapte.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post