Se topeste untul, se adauga apa la 37 grade si drojdia bucatele. Se amesteca, iar apoi se adauga si restul ingredientelor si se omogenizeaza cu mixeru
Se topeste untul, se adauga apa la 37 grade si drojdia bucatele. Se amesteca, iar apoi se adauga si restul ingredientelor si se omogenizeaza cu mixerul.
Se lasa aluatul intr-un vas acoperit cu un prosop 30 min. Aluatul se taie in 10 bucati, din care se fac bilute rotunde.
Se pun pe o farfurie la crescut 30 min, dupa care se ung cu oua sau cu frisca de soia. Se lasa 15 min la 225 grade.
Se scot si dupa ce se racesc se taie 1/3 superioara si se scoate miezul. Se amesteca apoi cu martipan (cantitatea de martipan trebuie sa fie egala cu cea de miez). Se pune compozitia rezultata inapoi in piinita. Deasupra se pune frisca. Se pune capacul taiat peste frisca.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post