Semiluna

Margarina se freaca cu zaharul, se pun pe rand ouale, coaja si zeama de lamaie si faina. Tava se unge cu putina faina. Dupa ce s-a copt se taie cu pah

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet margarina
  • 300 g zahar
  • 4 oua
  • o lamaie
  • 2 pahare cu faina

Mod de preparare

Margarina se freaca cu zaharul, se pun pe rand ouale, coaja si zeama de lamaie si faina. Tava se unge cu putina faina. Dupa ce s-a copt se taie cu paharul cat este calda.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala