Savarina de gris

Se freaca galbenusurile cu zaharul. Se adauga grisul in ploaie si albusurile batute spuma. Daca compozitia este prea tare, se adauga putin lapte. Se c

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 2 linguri zahar
  • 1 pahar gris
  • 1 litru lapte
  • 1 plic zahar vanilat
  • 25 gr. unt
  • sos de ciocolata sau sirop de fructe

Mod de preparare

Se freaca galbenusurile cu zaharul. Se adauga grisul in ploaie si albusurile batute spuma. Daca compozitia este prea tare, se adauga putin lapte. Se coace intr-o forma unsa cu unt si tapetata cu gris, la foc mic. Cind este coapta, se opareste cu laptele clocotit, in care s-a pus vanilia.
Se serveste cu un sos de ciocolata sau cu sirop de fructe

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors