Rulouri cu miere de albine

Se prepra un aluat din toate ingredientele care se framanta bine si se imparet apoi in patru. Se intinde fiecare foaie in parte si se umple cu crema

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru aluat:
  • 3 oua
  • 6 linguri zahar
  • 6 linguri ulei
  • faina cat cuprinde
  • sare
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 praf de copt sau bicarbonat
  • Pentru crema:
  • 6 linguri miere
  • unt cat o nuca
  • nuci si rahat

Mod de preparare

Se prepra un aluat din toate ingredientele care se framanta bine si se imparet apoi in patru. Se intinde fiecare foaie in parte si se umple cu crema preparata anterior din 6 linguri cu miere si unt cat o nuca, amestecate pe foc. Se presara nuca macinata peste fiecare foaie si se ung apoi marginile. Se asaza mici bucatele de rahat si se ruleaza. Rulourile astfel obtinute se pun in tava si se introduc in cuptor, la copt.


Se servesc dupa ce s-au racit.

Alte retete:

Prajituri delicioase Tiramisu Gogosi pufoase

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Prajitura Duo Chocolat

Iubim ciocolata, mai mult pe cea neagra, cea alba fiind cam dulce, dar combinate sunt de mare efect. Si daca mai adaugam un...

Prajitura Duo Chocolat
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide