Rulouri cu gem

Rulourile cu gem sunt simplu de facut. Va trebuie 150 g branza de vaci, 150 g unt, 150 g faina.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 g branza de vaci
  • 150 g unt
  • 150 g faina
  • 250 g zahar
  • un varf de lingurita de bicarbonat si
  • un praf de sare.

Mod de preparare

Pentru rulourile cu gem se framanta toate la un loc, apoi se face o foaie, se taie patrate care se umplu cu gem, se ung cu ou, dupa care se coc la foc potrivit.


Rulourile cu gem se pot servi cu frisca.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Paine de casa

M-am inspirat din reteta Motanului

Paine de casa
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala