Rulouri cu fructe confiate

Inmuiem drojdia in lapte, frecam untul cu faina, adaugam zaharul si framantam intregul amestec si il punem la dospit. Cand e gata, framantam aluatul s

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 25 dkg faina
  • Putina sare
  • 8 dkg unt sau margarina
  • 8 dkg zahar
  • 1 ou
  • 5 dl lapte
  • 2 dkg drojdie

Mod de preparare

Inmuiem drojdia in lapte, frecam untul cu faina, adaugam zaharul si framantam intregul amestec si il punem la dospit. Cand e gata, framantam aluatul si il intindem. Presaram zahar brun si fructe confiate pe aluat. Presaram pe fructe scortisoara, nuci macinate, cuisoare. Rulam aluatul, il taiem in felii de doua degete pe care le coacem intr-o tava unsa 40 de minute in cuptor la 185 de grade C. Dupa ce se racesc presaram zahar pudra deasupra.
Alte retete recomandate:

Prajitura cu mere

Placinta cu mere

Tort mere

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Paste cu branza la cuptor

de trei zile am o pofta,dar nu am avut timp sa o prepar,in sfarsit;;)

Paste cu branza la cuptor
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide