Rulouri cu creme diferite

Rulourile cu creme diferite sunt delicioasa si usor de facut. Aveti nevoie de 300 g faina, 150 g unt sau margarina.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g faina
  • 150 g unt sau margarina
  • 1 ou
  • o lingurita de otet
  • 2 linguri de lapte
  • putina sare
  • Crema fiarta:
  • 1 pahar de lapte
  • 50 g faina
  • 100 g unt gras
  • 4 galbenusuri
  • 100 g zahar si
  • vanilie
  • Frisca:
  • 1 pahar de smantana
  • 100 g zahar pudra
  • o lingura de dulceata
  • visine
  • vanilie
  • 2 grame de gelatina
  • Crema din albusuri:
  • 3 albusuri
  • 150 g zahar
  • 70 g apa si
  • ½ de lingurita de otet sau zeama de lamaie
  • Crema:
  • 100 g unt gras
  • 4 linguri de lapte condensat
  • o lingura de sirop si
  • dulceata din caise.

Mod de preparare

Pentru rulourile cu creme diferite, totul se amesteca pana se obtine o coca, apoi se intinde pe planseta cu sucitorul si se taie fasii de 1 cm – 1,5 cm grosime, apoi se ruleaza pe cornet. Dupa ce s-au rulat toate, se ung cu ou si se coc la cuptorul incins la temperatura de 240 de grade, apoi se coc timp de 20 de minute. La sfarsit, dupa ce s-au racit, se umplu cu diverse creme.


Rulourile cu creme diferite se pot servi cu frisca.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors