Rulouri cu creme diferite

Rulourile cu creme diferite sunt delicioasa si usor de facut. Aveti nevoie de 300 g faina, 150 g unt sau margarina.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g faina
  • 150 g unt sau margarina
  • 1 ou
  • o lingurita de otet
  • 2 linguri de lapte
  • putina sare
  • Crema fiarta:
  • 1 pahar de lapte
  • 50 g faina
  • 100 g unt gras
  • 4 galbenusuri
  • 100 g zahar si
  • vanilie
  • Frisca:
  • 1 pahar de smantana
  • 100 g zahar pudra
  • o lingura de dulceata
  • visine
  • vanilie
  • 2 grame de gelatina
  • Crema din albusuri:
  • 3 albusuri
  • 150 g zahar
  • 70 g apa si
  • ½ de lingurita de otet sau zeama de lamaie
  • Crema:
  • 100 g unt gras
  • 4 linguri de lapte condensat
  • o lingura de sirop si
  • dulceata din caise.

Mod de preparare

Pentru rulourile cu creme diferite, totul se amesteca pana se obtine o coca, apoi se intinde pe planseta cu sucitorul si se taie fasii de 1 cm – 1,5 cm grosime, apoi se ruleaza pe cornet. Dupa ce s-au rulat toate, se ung cu ou si se coc la cuptorul incins la temperatura de 240 de grade, apoi se coc timp de 20 de minute. La sfarsit, dupa ce s-au racit, se umplu cu diverse creme.


Rulourile cu creme diferite se pot servi cu frisca.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Paine de casa

M-am inspirat din reteta Motanului

Paine de casa
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala