pentru dulciuri cu fructe un desert deicios cu alune e padure!
Se prepara blatul din biscuitii macinati fin si framanatati cu untul moale si mierea de albine. Se intinde blatul intre 2 foi de hartie pentru copt, la dimensiunea si grosimea dorita de noi. Se prepara umplutura mixand frisca pana se intareste, apoi se mixeaza cu piureul de castane si gelatina hidratata in apa rece si apoi topita la bain marie. Se intinde umplutura pe foaiade biscuiti si apoi se ruleaza usor ajutandu-ne de hartie. Se da la rece o ora. Se sparg alunele, se maruntesc fin. Se caramelizeaza zaharul apoi adaugam alunele, dam de pe foc si turnam in fir subtire, amestecand continuu, oualele batute. Acoperim cu acest amestec de alune rulada si apoi mai lasam o ora la rece inante de a felia prajitura Pofta buna!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post