Rulada din biscuiti cu crema fina de branza si zmeura

Rulada din biscuiti cu crema fina de branza si zmeura este o reteta de prajitura cu biscuiti si branza usor de pregatit dar delicioasa si aspectuoasa.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g biscuiti fragezi Petit Beurre
  • 150 g unt sau margarina
  • 100 g ciocolata tartinabila (tip Finetti)
  • 250 g branza proaspata de vaci (crema fina)
  • 100 g zahar pudra
  • zahar vanilat
  • 50 ml frisca lichida
  • 100 g zmeura proaspata (sau alt fruct prospata de sezon)

Mod de preparare

1. Se dau biscuitii la robot,apoi se framanta bine cu margarina topita si amestecata cu ciocolata tartinabila, pana obtinem un amestec omogen.
Se intinde, intre doua folii de celofan blatul de biscuiti al ruladei, gros de 0,5 cm.

2. Se mixeaza crema fina de branza de vaci cu frisca lichida, zaharul vanilat si cel pudra, apoi se intinde intr-un strat uniform pe blatul din biscuiti. Deasupra se presara zmeura apoi se ruleaza cu grija si se da la rece cel putin 2 ore.
Se pudreaza cu zahar pudra si se feliaza in felii potrivit de groase.
Pofta buna!
Am ales:

http://shabbychicshop.ro/katie-alice/124-farfurie-plata-roz-katie-alice.html


Rulada de biscuiti cu crema de branza si zmeura se serveste felii.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors