Rulada de vis este un desert delicios si usor de preparat. Pentru aceasta de rulada va trebuie foi de napolitane.
Rulada de vis este un desert delicios si usor de preparat. Pentru aceasta de rulada se face mai intai crema neagra: intr-o cratitt se ard 10 linguri zahar; se adauga 500ml apa. Dupa ce s-a topit zaharul, se pune o lingura cacao si se amesteca bine. Se ia de pe foc si se ingroasa cu biscuitii macinati marunt. Se amesteca bine pana devine o crema si se intinde calda pe cele 4 foi de napolitane.
Preparare crema alba: 50 ml apa, 250gr margarina si alte 10 linguri zahar se pun toate intr-o cratita si se lasa sa clocoteasca un minut. Pe urma se ia de pe foc si se adauga in acea cratita, 100gr nuca de cocos si 300gr lapte praf. Se amesteca bine pana devine crema si se intinde calda peste crema neagra, pe cele 4 foi de napolitane.
In final se ruleaza cele 4 foi de napolitane. Se poate topi ciocolata, care se toarna deasupra ruladei, ca si ornament. Se da la frigider.
Rulada de vis se recomanda a fi servita de la rece deoarece crema este mai gustoasa.
Sfat : mi-as fi dorit sa prepar ambele creme in cratite marca Calve, de la Kitchenshop.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post