1. Se incinge cuptorul la 200 °C 2. Se separa ouale. Se bat galbenusurile cu 50 g zahar. Galbenusurile se bat cu 50 g zahar si 1 lingura apa fierbi
1. Se incinge cuptorul la 200 °C
2. Se separa ouale. Se bat galbenusurile cu 50 g zahar. Galbenusurile se bat cu 50 g zahar si 1 lingura apa fierbinte; se inglobeaza albusul batut si faina amestecata cu praf de copt.
3. Compozitia se asaza intr-o tava dreptunghiulara tapetata cu hartie de copt si se coace 10 min.
4. Foaia de pandispan se rastoarna pe un prosop presarat cu 20 g zahar. Se umezeste putin hartia de fund si se desprinde usor. Se ruleaza foaia in prosop si se lasa sa se raceasca.
5. Se inmoaie gelatina.
6. Se curata si se taie cuburile.
7. Se paseaza 150 g capsuni cu 30 g zahar si suc de lamaie; se incalzeste pireul si se dizolva inauntru gelatina. Se lasa sa se raceasca.
8. Cand compozitia incepe sa se intareasca, se inglobeaza frisca batuta si cuburile de capsuni.
9. Se deruleaza blatul si se unge cu crema de capsuni; se ruleaza la loc si se da la frigider 2 ore.
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios