Rulada de cafea

1. Freci galbenusurile cu zaharul pana se albesc. 2. Adaugi treptat faina, apoi albusurile batute spuma si amesteci totul pana obtii o compozitie omog

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 oua
  • 125 g zahar
  • 125 g faina
  • 60 g unt
  • Pentru crema: 300 g unt
  • 6 galbenusuri
  • 150 g ciocolata neagra
  • 60 g zahar
  • zahar pudra
  • 4 linguri de cafea

Mod de preparare

1. Freci galbenusurile cu zaharul pana se albesc.

2. Adaugi treptat faina, apoi albusurile batute spuma si amesteci totul pana obtii o compozitie omogena.

3. Tapetezi tava cu hartie unsa cu unt, intinzi compozitia uniform si o coci la foc potrivit.

Crema:

1. Freci untul cu zaharul si galbenusurile.

2. Topesti la foc mic ciocolata, adaugi cafeaua , apoi pui untul, putin cate putin si amesteci bine.

3. Ungi blatul cat e cald cu jumatate din crema si rulezi.

4. Restul de crema il intinzi deasupra ruladei.

5. Cu ajutorul furculitei faci striuri pe toata lungimea prajiturii si pudrezi cu fulgi de cocos.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors