Aceasta reteta de rulada de biscuiti cu crema este foarte simplu de realizat. Dar gustul e superb de bun. Se simte foarte bine ciocolata si nuca de cocos in amestec cu gustul de cafea. E delicoasa.
Pentru inceput se maruntesc biscuitii, cat de marunt se poate si ii punem deoparte.
Maruntim si ciocolata si o punem la topit impreuna cu laptele, cafeaua, margarina/ unt.
Peste biscuiti punem zaharul si cacaua, omogenizam bine, iar dupa ce sa topit ciocolata, adaugam si aceasta peste biscuiti si omogenizam bine din nou.
Margarina/ untul il frecam spuma cu zaharul. La aceasta spuma de margarina/unt adaugam mierea, dupa ce sa incorporat bine mierea adaugam nuca de cocos si omogenizam din nou, dar de aceasta data cu o lingura de lem sau o paleta de silicon.
Intindem aluatul de biscuit si peste ea intindem crema. Rulam strans cu ajutorul hartiei de copt in cazul meu, dar se poate folosi si folie. Dupa ce e rulata se inchide strans intr-o folie si se da la rece cam 1-2 ore, apoi se felieaza si se serveste.
Reteta de rulada de biscuiti cu crema a fost propusa de Irenke pe forum culinar.
Serviti rulada de biscuiti cu crema dupa ce s-a intarit.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post