Rulada cu visine si crema de branza dulce

Se separa ouale,albusurile se bat spuma tare. Se adauga zaharul si bat din nou.apoi punem galbenusurile si amestecam, urmeaza faina+praful de copt si

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • pt rulada:
  • 4oua
  • 100g zahar
  • 1plic zahar vanilat
  • 1plic praf de copt
  • 100g faina
  • 25g amidon
  • putina coaja de lamaie razuita
  • pt crema:
  • 250g quark(crema de branza)
  • 200ml smantana pt frisca
  • 80g zahar
  • 3 foi gelatina pregatita cf.instructiunilor de pe plic
  • visine
  • ciocolata pt decor

Mod de preparare

Se separa ouale,albusurile se bat spuma tare.

Se adauga zaharul si bat din nou.apoi punem galbenusurile si amestecam, urmeaza faina+praful de copt si amidonul si o incorporam usor cu o paleta.

Se toarna amestecul in tava cu hartie de copt si se baga la cuptor,la 185 grade.

Se ruleaza imediat ce am desprins hartia intr-un prosop.

CREMA

Se amesteca branza cu zaharul,gelatina.

Se bate smantana bine si se amesteca in ea cate o lingura din branza.

Se intinde o parte din crema pe foaie si pun deasupra visinele.

Ruleaza si unge cu restul de crema ramasa si decoreaza dupa chef


Pofta buna!

Reteta Rulada cu visine si crema de branza dulce a fost propusa de s_tana pe forum culinar.ro

Alte retete de rulada gasiti aici:

Rulada Budapesta,

Rulada cu frisca si gem de caise,

rulada cu dulceata

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Oua scotiene

Saturandu-ne de clasicele chiftelute, am incercata si aceasta varianta, care ne-a placut tare mult.

Oua scotiene
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide