Rulada cu nuca de cocos

Apa si zaharul se pun la foc pina se face un sirop legat. Se adauga cacao, biscuitii si nuca. Aceasta compozitie se intinde bine pe un celofan uns cu

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • A l u at: 200 g apa
  • 300 g zahar
  • 300 g biscuiti macinati
  • 100 g nuca macinata
  • 4 linguri cacao; C r e m a: 200 g unt
  • 150 g zahar pudra
  • 100 g nuca cocos

Mod de preparare

Apa si zaharul se pun la foc pina se face un sirop legat. Se adauga cacao, biscuitii si nuca. Aceasta compozitie se intinde bine pe un celofan uns cu ulei. La crema, se freaca untul cu zaharul pudra pina se face spuma. Se adauga nuca de cocos. Peste compozitia de mai sus se intinde crema, apoi se ruleaza incet. Se da la rece.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert ciocolata de casa cu fructe uscate

De curând am servit de la o bună prietenă ciocolată de casă cu fructe uscate, fără lapte praf și mi-a plăcut...

Desert ciocolata de casa cu fructe uscate
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide