Pentru aceasta delicioasa rulada aveti nevoie de kiwi, oua, faina, zahar, cacao, mascarpone, ciocolata si frunze de menta.
Se bat albusurile spuma, impreuna cu zaharul, zaharul vanilat, apoi se adauga galbenusurile frecate su sare. La sfarsit se adauga faina si cacao si se amesteca usor. Compozitia se toarna in tava tapetata cu hartie de copt, apoi se pune totul in cuptor incins. Separat, se freaca galbenusurile cu zaharul pudra si vanilia. Se adauga crema de mascarpone, se mixeaza 10 minute si se lasa apoi crema obtinuta la rece. Se scoate rulada, se ruleaza cu hartie de copt si se lasa la racit. Se curata fructele de kiwi, se taie cubulete si se lasa la scurs. Se intinde foaia de rulada, se umple cu crema mascarpone, apoi se presara fructele si se ruleaza. Se orneaza cu ciocolata topita la bain-marie si se lasa la rece.
Se serevste ornata cu frunzulite de menta.
Alte retete de dulciuri:
Tiramisu
Tort diplomat
Ciocolata de casa
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post