Pentru aceasta reteta aveti nevoie de oua, zahar, faina, sare, frisca, gelatina, grepfruit si zahar pudra.
Albusurile se bat spuma cu sarea, apoi se adauga zaharul si treptat galbenusurile. Se incorporeaza faina si se amesteca de sus in jos. Se toarna aluatul intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se coace circa 5 minute la foc potrivit. Se scoate si se ruleaza impreuna cu un prosop umezit, apoi se lasa la racit. Pentru crema se pune gelatina in inmuiat in 50 ml apa. Se bate frisca cu zaharul pudra si se adauga gelatina si 100 ml zeama de grepfrut. Se desface blatul cu grija, se intinde deasupra crema si se adauga bucati de grepfrut curatate de pielite, apoi se ruleaza la loc, cat mai strans. Se pune la rece cateva ore.
Se decoreaza feliile cu frisca si cu bucati de grepfrut.
Alte retete de dulciuri:
Tort diplomat
Tiramisu
Prajitura cu visine
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post