Rulada cu gem

Galbenusurile se bat cu zahar, pana se fac o crema alba, se arunca faina, sare, arome. Albusurile se bat spuma si se amesteca cu galbenusurile, se toa

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 oua
  • 100 grame zahar
  • 100 grame faina
  • un pic de sare
  • si aroma
  • gem sau crema

Mod de preparare

Galbenusurile se bat cu zahar, pana se fac o crema alba, se arunca faina, sare, arome.

Albusurile se bat spuma si se amesteca cu galbenusurile, se toarna in tava si se baga aproximativ 10 minute la cuptor la 300-350 F.

Tava pe care o folosesc este de 35/20 cm. Aluatul il intind atat de gros cat sa nu se vada hartia de copt de dedesupt (cam 0.5 cm).

Cand e gata coapta pun dulceata si o rulez direct, in timp ce o rulez scot si hartia de copt.

Daca puneti crema rulati-o calda si lasati-o asa sa se raceasca, dupa ce s-a racit o desfaceti usor si puneti crema.
Pofta buna!

Reteta Rulada cu gem a fost propusa de babyca pe forum culinar.ro

Alte retete de rulade gasiti aici:

Rulada cu nuca si ciocolata,

Rulada cu ciocolata si piersici,

Rulada Budapesta

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors