Rulada cu foi de napolitana si biscuiti este un desert delicios si simplu de pregatit. Pentru aceasta reteta de rulada aveti nevoie de foi de napolitane, biscuiti,margarina,zahar, cacao
Biscuitii, rahatul si lamaia intreaga se trec prin masina de tocat. Se amesteca apa cu zahar, cacao, margarina si se pun pe foc 5-6 minute, pana se leaga; se toarna apoi peste amestecul de biscuiti si se omogenizeaza. Se stropeste cu apa calduta o foaie de napolitana, se intinde jumatate din crema, se adauga cea dea doua foaie de napolitana, se stropeste si aceasta cu apa, apoi se intinde restul de crema. Se ruleaza strans, se pune in folie alimentara si se da la rece 3-4 ore inainte de a fi taiata.
Rulada cu foi de napolitana si biscuiti se feliaza si se serveste cu o ceasca de ceai.
Sursa acestei retete este blogul culinar truedelights
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post