Rulada cu crema de unt si cacao

Galbenusurile se freaca cu zaharul si putina apa calduta. Separat se bat albusuruile spuma, dupa care se toarna peste galbenusuri, apoi se adauga un p

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru coca:
  • 125 gr faina
  • 125 gr zahar
  • 5 oua
  • 1 plic zahar vanilat
  • Pentru crema:
  • 3 oua
  • 200 gr zahar
  • 200 gr unt
  • 1 plic zahar vanilat
  • 30 gr cacao

Mod de preparare

Galbenusurile se freaca cu zaharul si putina apa calduta. Separat se bat albusuruile spuma, dupa care se toarna peste galbenusuri, apoi se adauga un plic de zahar vanilat si faina, alternativ. Se tapeteaza o tava de placinta cu ulei si se toarna compozitia inea. Se lasa la copt, in cuptorul incins, dar nu prea mult, ca sa se poata rula. Se rastoarna apoi pe un servet curat si se presarat cu zahar si se ruleaza. Separat, se prepara crema. Ouale se amesteca cu zaharul, zaharul vanilat si se bat pe foc pana ce compozitia creste. Se lasa la racit, dupa care se toarna peste untul frecat cu cacaua. Se unge rulada cu crema preparata, se ruleaza si se lasa la rece.
Alte retete de dulciuri:

Turta dulce

Ciocolata de casa

Cornulete cu rahat

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Inima cu mousse ciocolata si visine

Un tort absolut minunat.Ador combinatia de ciocolata si visine!

Inima cu mousse ciocolata si visine
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide