Rulada cu crema de unt

Rulada cu crema este o prajitura simpla si delicioasa. Se freaca bine intr-un castron galbenusurile cu zaharul, pana se albesc. Se adauga faina, albusurile batute spuma.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 galbenusuri
  • 3 albusuri
  • 75 g zahar
  • 75 g faina
  • crema de unt

Mod de preparare

Rulada cu crema este o prajitura simpla si delicioasa. Se freaca bine intr-un castron galbenusurile cu zaharul, pana se albesc. Se adauga faina, albusurile batute spuma si la sfarsit untul topit. Se asterne intro tava o hartie alba, se toarna compozitia cat mai subtire si egal intinsa. Se coace la foc bun. Se intoarce impreuna cu tava pe masa de aluat si se lasa asa pana se raceste, pentru a nu se usca. Cand s-a racorit, se umple cu o crema de unt se face sul si se taie felii.


Rulada cu crema de unt se poate servi si intreaga. In acest caz se glaseaza cu o glazura potrivita cu umplutura.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Mancare de legume

Mancare de legume
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide