Se freaca galbenusurile cu zaharul si vanilia pana devin crema. Se adauga treptat faina si cacaua. Se amesteca bine si se inglobeaza albusurile batut
Se freaca galbenusurile cu zaharul si vanilia pana devin crema. Se adauga treptat faina si cacaua. Se amesteca bine si se inglobeaza albusurile batute spuma tare. Se toarna compozitia intr-o tava dreptunghiulara tapetata si se coace la foc potrivit, timp de 30 de minute. Cand aluatul este copt, se rastoarna pe un servet ud dar bine stors si se ruleaza impreuna. Se face crema frecand untul cu zaharul. Se amesteca in crema de unt ciocolata, topita in cuptor si romul.
Se desface servetul cu aluatul si se intinde crema peste aluat. Se ruleaza din nou si se pudreaza cu zahar.
Alte retete de dulciuri:
Prajitura cu mere
Tarta cu caise
Ciocolata de casa
Costel s-a indragostit la Costinesti de "tigaia picanta" de la terasa Famagusta, asa ca azi am pus-o si eu in...
Tigaie picanta cu piept de pui