Rulada cu crema de branza si mure este o prajitura de casa delicioasa cu branza, pe care o puteti pregati cu fructele preferate.
Galbenusurile se amesteca cu zaharul pudra , zaharul vanilat si coaja rasa de lamaie. Se adauga smantana si uleiul. Se omogenizeaza si se adauga faina amestecata cu praful de copt. La final se adauga albusurile batute spuma. Se amesteca cu o lingura prin rastunare.
Se desparte cantitatea de compozitie in doua boluri, iar in unul se adauga cacaoa cernuta. Compozitia se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt(38/43 cm), alternandu-se cele doua culori si se coace la 180 de grade timp de 25-30 de minute. Cand este gata se rastoarna pe un prosop umed si se ruleaza.
Intre timp se face umplutura:
Branza se amesteca cu zaharul pudra, smantana si cu murele care au fost mixate la robot. Se da umplutura la rece timp de 1/2 ora si apoi se intinde pe rulada. Se infasoara intr-o folie de plastic si se da la rece.
Rulada cu crema de branza si mure se taie in felii si se pudreaza cu zahar pudra.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post