Rulada cu crema de banane este o prajitura delicioasa si decorativa, merita incercat. Se separa albusurile de galbenusuri, albusurile se bat spuma cu un praf de sare.
Rulada cu crema de banane este o prajitura delicioasa si decorativa, merita incercat.
Se separa albusurile de galbenusuri, albusurile se bat spuma cu un praf de sare, se adauga zaharul tos si se bate pana se topeste acesta. Se pun galbenusurile si faina amestecata cu praful de copt. Se unge cu ulei o tava si se toarna jumatate de blat, pe jumatate din tava. In jumatatea ramasa de aluat se pune o lingura de cacao si se completeaza in tava Se coace la foc mic timp de 15 minute.Imediat dupa ce s-a copt se rastoarna pe un servet umezit si se ruleaza.
Se freaca spuma margarina cu 150 grame de zahar pudra. Separat se paseaza banana, se stropeste cu 1-2 linguri de suc de lamaie ca sa nu se oxideze si se incorporeaza treptat in margaina frecata spuma. Se deruleaza rulada, se umple si se ruleaza la loc.
Se pregateste glazura: cacao se amesteca cu restul de zahar pudra, se pun 2-3 linguri de apa rece si 1 lingura de ulei si se freaca pana se omogenizeaza. Se toarna peste rulada si se niveleaza.
Rulada cu crema de banane se serveste cu suc de portocale.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post