Albusurile se bat spuma cu putina sare, iar galbenusurile se freaca bine impreuna cu zaharul, apoi se incorporeaza albusurile. Se adauga, putin cate
Albusurile se bat spuma cu putina sare, iar galbenusurile se freaca bine impreuna cu zaharul, apoi se incorporeaza albusurile. Se adauga, putin cate putin, faina, apoi drojdia. Compozitia se toarna intr-o tava tapetata si se da tava la cuptor pentru 20 de minute. Dupa ce s-a copt, se scoate tava si se stropeste prajitura cu lichior. Separat, se topeste ciocolata pe baie de aburi impreuna cu cateva linguri de lapte. Se unge blatul cu glazura de ciocolate apoi se ruleaza.
Rulada se serveste taiata felii.
Alte retete de dulciuri:
Lapte de pasare Prajituri simple Prajitura snikers
In ultima perioada de timp am mai copt ceva prajituri, nu neaparat pentru testare, ci ca sa vedem care ne place mai mult, ca...
Desert prajitura cu nuca, visine si crema de vanilie