Se bat foarte bine cu mixerul galbenusurile cu zaharul si se adauga incet faina si untul topit si rece. Dupa aceea se adauga mestecind foarte incet cu
Se bat foarte bine cu mixerul galbenusurile cu zaharul si se adauga incet faina si untul topit si rece. Dupa aceea se adauga mestecind foarte incet cu o lingura albusurile batute spuma.
Se imbraca o forma dreptunghiulara cu hirtie pentru cuptor si se varsa compozitia dupa care se pune la copt la temperatura de 180° pentru 15 minute.
Cind e gata se rastoarna pe un prosop curat peste care s.a presarat zahar pudra si se ruleaza prosopul cu blatul inautru si se lasa sa se raceasca.
Intre timp se face crema incalzind smintina si cind e fierbinte se adauga ciocolata facuta bucatele si la urma romul, mestecind bine sa se topeasca toata ciocolata si apoi se da la frigider sa se raceasca.
Cind e rece se amesteca cu frisca
Se desface rulada facuta cu prosopul si se intinde un strat de crema si deasupra se pun capsunile taiate bucatele dupa care se ruleaza.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post