Rulada cu cacao fara faina

Se incalzeste cuptorul din timp. Se bate in mixer albusurile cu zaharul adaugat incet. Se adauga galbenusurile si cacao si se amesteca cu grija. Se to

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 oua
  • 100 gr. zahar pudra
  • 1/3 pahar cacao
  • 200 gr ciocolata amaruie
  • 250 gr. smintina
  • dulce (frisca)
  • tava mare unsa si tapetata cu hartie de copt (pergament)

Mod de preparare

Se incalzeste cuptorul din timp. Se bate in mixer albusurile cu zaharul adaugat incet. Se adauga galbenusurile si cacao si se amesteca cu grija. Se toarna in tava, se coace 10-15 minute la 180 grade. Se scoate cald din tava si se ruleaza intr-un prosop umed pina se raceste. Separat se topeste ciocolata cu smintina. Se raceste in congelator dar sa nu inghete. Se bate pana devine o crema pufoasa. Se unge rulada inauntru si deasupra.
Se taie feli dupa pofta

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors