Rulada cu cacao fara faina

Se incalzeste cuptorul din timp. Se bate in mixer albusurile cu zaharul adaugat incet. Se adauga galbenusurile si cacao si se amesteca cu grija. Se to

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 oua
  • 100 gr. zahar pudra
  • 1/3 pahar cacao
  • 200 gr ciocolata amaruie
  • 250 gr. smintina
  • dulce (frisca)
  • tava mare unsa si tapetata cu hartie de copt (pergament)

Mod de preparare

Se incalzeste cuptorul din timp. Se bate in mixer albusurile cu zaharul adaugat incet. Se adauga galbenusurile si cacao si se amesteca cu grija. Se toarna in tava, se coace 10-15 minute la 180 grade. Se scoate cald din tava si se ruleaza intr-un prosop umed pina se raceste. Separat se topeste ciocolata cu smintina. Se raceste in congelator dar sa nu inghete. Se bate pana devine o crema pufoasa. Se unge rulada inauntru si deasupra.
Se taie feli dupa pofta

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala