Rulada cu banane

Blatul: se bat albusurile spuma tare, se pune zaharul in ploaie, apoi galbenusurile, faina amestecata cu un praf de copt. Se coace in tava tapetata cu

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Blat: 7 oua
  • 7 linguri zahar
  • 7 linguri faina
  • Crema: o budinca banane
  • lapte
  • zahar
  • un pachet unt
  • 2 banane

Mod de preparare

Blatul: se bat albusurile spuma tare, se pune zaharul in ploaie, apoi galbenusurile, faina amestecata cu un praf de copt. Se coace in tava tapetata cu hirtie. Crema: se fierbe budinca conform instructiunilor de pe plic si rece se amesteca cu un pachet de unt. Peste blat se pune crema, apoi cele doua banane si se ruleaza. Se da la rece.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Bomba de ciocolata cu zmeura si rodie

Probabil ati observat ca folsesc in mod excesiv zmeura. Trebuie sa recunosc ca e ingredientul meu preferat, mai ales ca stiu...

Bomba de ciocolata cu zmeura si rodie
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide