Rulada cu banane

Din oua, zahar, nuca, faina si bicarbonatul stins cu otet se face un blat. Se coace in tava, tapetata cu folie sau hirtie pentru prajituri. In timul

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 6 linguri zahar
  • 5 linguri nuca macinata
  • 1 lingura faina
  • 1/2 pachet bicarbonat de sodiu
  • 1 budinca vanilie
  • 250 g unt
  • 2 banane
  • frisca

Mod de preparare

Din oua, zahar, nuca, faina si bicarbonatul stins cu otet se face un blat. Se coace in tava, tapetata cu folie sau hirtie pentru prajituri.

In timul coaceri se prepara budinca cu 350 g de lapte rece si 7-8 linguri zahar, se incorporeaza si untul frecat spuma.

Blatul cind este gata se rastoarna peste o folie de aluminiu, se ruleaza. Cind este rece se umple cu crema de budinca, se pun bananele la o margina si se ruleaza.

Se orneaza cu frisca, banane sau cu glazura de ceocolata.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Paste integrale cu legume

Pastele integrale cu dovlecel, ardei gras, ciuperci, ceapa si usturoi, sunt satioase si la final poti sa le presari si un pic...

Paste integrale cu legume
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide