Rulada cu banana

Ca la orice prajitura incepem cu prepararea blatului. Mai intai se separa albusurile de galbenus, albusurile se bat spuma se adauga zaharul, apoi galb

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Pentru blat:
  • 4 oua
  • 4 linguri faina
  • 3 linguri faina
  • 1 lingura cacao
  • esenta vanilie
  • Crema:
  • 200 ml frisca
  • 75 gr ciocolata
  • 25 gr nuca de cocos
  • 1 banana

Mod de preparare

Ca la orice prajitura incepem cu prepararea blatului. Mai intai se separa albusurile de galbenus, albusurile se bat spuma se adauga zaharul, apoi galbenusurile, iar la final faina cu cacao si esenta de vanilie. Se toarna in tava si se coace 10 min. Cand s-a racit se scoate pe un prosop umed si se ruleaza.

Crema:

Se pune la topit ciocolata maruntita si 100 ml frisca cand s-a legat o crema se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca. Frisca ramasa se bate cand e legata bine se pune crema de ciocolata si se amesteca.


Se desface rulada se pune crema apoi banana taiata in jumate si se ruleaza. Dupa ce a stat un timp la rece se taie felii.

Alte retete recomandate:

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala