Rondele cu crema

Se prepara cu aluat bine framantat din toate ingredientele, mai putin crema si glazura. Se intinde o foaie si se taie cu paharul forme. Acestea se pu

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 140 gr unt
  • 70 gr zahar
  • 140 gr faina
  • 70 gr nuca macinata
  • coaja de lamaie
  • 1 varf de cutit cu praf de cuisoare
  • crema de ciocolata
  • glazura de cacao

Mod de preparare

Se prepara cu aluat bine framantat din toate ingredientele, mai putin crema si glazura. Se intinde o foaie si se taie cu paharul forme. Acestea se pun la copt in cuptor. Cand sunt pe jumatate coapte, se scot si se pune crema de ciocolata pe jumatate dintre rondele. Se pune deasupra cealalta jumatate si se garniseste cu glazura de cacao fiarta cu zahar, lapte si unt.


Se servesc dupa ce s-au racit.

Alte retete:

Dulceata de gutui

Ciocolata de casa

Gem de gutui

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Prajitura Duo Chocolat

Iubim ciocolata, mai mult pe cea neagra, cea alba fiind cam dulce, dar combinate sunt de mare efect. Si daca mai adaugam un...

Prajitura Duo Chocolat
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide