Raffaelo

Se freaca branza cu zaharul si fulgii de nuca decocos proportii relativ egale, (zahar poate fi mai putin, depinde cat de dulce va place si din nuca de

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Branza Ricotta de vaca
  • zahar pudra
  • Nuca de cocos in cantitati egale

Mod de preparare

Se freaca branza cu zaharul si fulgii de nuca decocos proportii relativ egale, (zahar poate fi mai putin, depinde cat de dulce va place si din nuca de cocos pastrati deoparte cca 100g pt a tavali bilutele).
Se fac bilute, se tavalesc prin fulgii de nuca de cocos lasati deoparte si se pun la frigider 15 min.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Rulouri cu crema de vanilie

Azi va propun un desert simplu si rapid , acum ca bebelusa ma solicita la maxim si nu prea am timp de stat in bucatarie....

Rulouri cu crema de vanilie
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide