Praline cannelle

Se macina nucile, se toaca fructele uscte. Se amesteca toate ingredientele si se dau prin masina de tocat. Daca aluatul se mai lipeste de degete, se m

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g alune
  • 100 g seminte de floarea-soarelui
  • 200 g prune uscate
  • 100 g smochine
  • 100 g stafide
  • 1/2 lingurita scortisoara

Mod de preparare

Se macina nucile, se toaca fructele uscte. Se amesteca toate ingredientele si se dau prin masina de tocat. Daca aluatul se mai lipeste de degete, se mai adauga nuci. Se fac rotocoale care se dau prin faina de nuci sau prin seminte de susan.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Ciorba de burta falsa cu pleurotus - O delicatesă usoara si sanatoasa

Vă prezentăm o variantă inedită și delicioasă a clasicului preparat românesc - ciorba de burtă, într-o...

Ciorba de burta falsa cu pleurotus - O delicatesă usoara si sanatoasa
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide