Prajituri Piersicute

Prajiturile Piersicute sunt delicioase. Pentru a prepara aceste prajituri aveti nevoie de oua, zahar, margarina si gem de piersici.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 gr faina
  • 3 oua
  • 100 ml ulei
  • 2 lg cacao
  • esenta (rom
  • trandafir
  • migdale
  • etc)
  • 100 gr margarina sau unt
  • 100 gr zahar pudra
  • 3 lg gem de piersici
  • praf de copt
  • coaja de lamaie
  • putin lapte
  • 5 lg zahar tos

Mod de preparare

Prajiturile Piersicute sunt delicioase. Pentru a prepara aceste prajituri se mixeaza galbenusurile cu zaharul pana devin spuma, se adauga coaja de lamaie si treptat, uleiul.La sfarsit se pune faina si praful de copt. Se formeaza cu mana bilute care se dau la copt pentru 10-15 minute intr-o tava unsa cu ulei. Dupa ce s-au racit putin se scobesc in interior (cu un cutit ascutit). Sfaramiturile se dau prin masina de tocat sau in robot si se amesteca cu margarina moale, gemul, esenta de rom, cacao si lapte pentru o crema tare. Se umple fiecare jumatate de biluta si apoi se lipesc una de cealalta.Se dau prin esenta colorata si apoi prin zahar tos


Prajiturile Piersicute se servesc a doua zi, cand s-au inmuiat putin.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert tort cu ciocolata si visine

Weekendul trecut am invitat niște prieteni pe la noi și mi-am dorit să-i surprind cu un desert delicios. M-am bucurat...

Desert tort cu ciocolata si visine
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala