Se pune faina intr-un castron. Deasupra se toarna 250 ml lapte caldut. Se zdrobeste drojdia, se amesteca cu 1 lingurita de zahar si putina faina. Se l
Se pune faina intr-un castron. Deasupra se toarna 250 ml lapte caldut. Se zdrobeste drojdia, se amesteca cu 1 lingurita de zahar si putina faina. Se lasa 15 min la dospit. Se adauga 50 g zahar, zahar vanilat, oua si ulei. Se framanta totul si se lasa 30 min la dospit. Se amesteca 6 linguri de lapte cu amidonul alimentar. Restul de lapte se fierbe cu zaharul. Se adauga amidonul dizolvat si se fierbe la foc mic. Se lasa sa se racesca. Se adauga smantana.
se lasa fructele la scurs.se intinde aluatul intr-o tava unsa cu ulei.se toarna 1/2 din compozitia de lapte si smantana si se pun fructele.se toarna si restul .se presara cu fulgi de migdale si se lasa tava 15-20min inainte de a o pune la copt.se coace la foc potrivit.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post