Prajituri cu ghimbir

Se amesteca bine untul cu zahar, oua si ghimbirul macinat. Praful de copt se amesteca cu faina si se framanta bine toate ingredientele. Se intinde alu

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 60 g unt
  • 140 g zahar pudra
  • 2 oua
  • 360 g faina
  • Praf de copt
  • Ghimbir macinat

Mod de preparare

Se amesteca bine untul cu zahar, oua si ghimbirul macinat. Praful de copt se amesteca cu faina si se framanta bine toate ingredientele. Se intinde aluatul pe masa presarata cu faina si se taie in formele pe care le doriti dumneavoastra, iar apoi se asaza intr-o tava unsa cu unt. Se baga la cuptorul incins si se coace la foc mic.
Alte retete prajituri recomandate

Prajitura cu prune

Prajitura cu visine

Prajituri caise

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Miez de lapte by Delaco pe pat de cruton cu somon fume, crema de aceto balsamic si icre rosii cu susan

Astazi este ziua "gustarelelor" ! Si-am "abordat" un clasic. Sper sa fie pe-al vostru gust.

Miez de lapte by Delaco pe pat de cruton cu somon fume, crema de aceto balsamic si icre rosii cu susan
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide