Prajituri americane

Se amesteca untul, zaharul, zaharul pudra intr-un castron pina la o consistenta cremoasa. Se adauga fulgii de ovaz. Se bate oul, se amesteca cu ameste

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g unt sau margarina
  • 4 1/2 dl zahar pudra
  • 3/4 dl zahar
  • 1 lingurita zahar pudra
  • 6 1/2 dl fulgi de ovaz
  • 2 oua
  • 3 dl lapte
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita bicarbonat
  • 350 gr. ciocolata pentru prajituri
  • taiata mare

Mod de preparare

Se amesteca untul, zaharul, zaharul pudra intr-un castron pina la o consistenta cremoasa. Se adauga fulgii de ovaz. Se bate oul, se amesteca cu amestecul cu unt. Se amesteca faina, sarea si bicarbonatul si se amesteca cu compozitia cu unt. Se adauga ciocolata, se amesteca/framinta. Se pune cu lingura pe tava, cu loc intre ele, se aplatizeaza putin.

Se coc in mijlocul cuptorului la 150 grade 10-15 minute.


Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Supa de curcan

Am facut o supa tare buna, cu cateva legume si niste carnita de curcan.

Supa de curcan
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide