Prajiturele cu mac

se amesteca galbenusurile cu zaharul si se toarna laptele. Se amesteca macul, faina, praful de copt, stafidele si se coace la cuptor, la foc mic timp

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 galbenusuri de oua
  • 1 ceasca zahar
  • 1 ceasca lapte
  • 1 ceasca faina
  • 1 ceasca mac
  • 1 praf de copt
  • Coaja de lamaie
  • Coaja de portocale sau stafide

Mod de preparare

se amesteca galbenusurile cu zaharul si se toarna laptele. Se amesteca macul, faina, praful de copt, stafidele si se coace la cuptor, la foc mic timp, de 20-30 minute. Atentie! Suprafata se rumeneste foarte repede!

Alte prajituri recomandate

Papanasi

Pere imbracate in aluat

Perele imbracate in aluat de foietaj sunt cu siguranta un desert elegant si fin. Pe cat de aspectuoase sunt, pe atat sunt de...

Chiftele din carne si legume, la cuptor

Aceste chiftele din carne și legume sunt perfecte pentru a fi servite ca fel principal alături de o salată proaspătă sau...

Tigaie de toamna cu capac

legume delicioase

Parteneri
Bucataras.RO

Friptura marocana de berbecut

 Pentru aceasta reteta m-am inspirat de chef Yotam Ottolenghi. In mod special mi-am lasat cateva lamai bio sa se usuce....

Friptura marocana de berbecut
Gustos.RO

Pere in aluat umplute cu crema de nuci

Pregatim perele.

Pere in aluat umplute cu crema de nuci
ReteteCulinare.RO

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere