Se bate albusul spuma impreuna cu zaharul. Se adauga pe rand galbenusurile si se incorporeaza faina si praful de copt. Se toarna o jumatate de compozi
Se bate albusul spuma impreuna cu zaharul. Se adauga pe rand galbenusurile si se incorporeaza faina si praful de copt. Se toarna o jumatate de compozitie intr-un alt vas si se adauga patru linguri de cacao si esenta de rom. In aluatul ramas se adauga miezul de nuca si coaja de portocala rasa. Se ung cu unt doua tavi dreptunghiulare, se toarna cele doua compozitii si se coc pe rand. Pentru a prepara crema, se amesteca laptele cu zaharul si faina si se pun la fiert, ca sa se ingroase. Cand este gata se ia de pe foc si se imparte in jumatate. In jumatate din crema se rade ciocolata, se amesteca pana cand se topeste si se adauga esenta de rom, in cealalta jumatate se adauga zeama de portocala si esenta de vanilie.
Pe un platou se asaza blatul de cacao si se intinde crema de vanilie. Se pune blatul alb, cu nuca, si se acopera cu crema de ciocolata. Se taie in patrate.
Alte prajituri simple recomandate
Tarta cu fructe
Prajitura cu visine
Prajitura cu prune
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post