Se freaca bine galbenusurile cu zaharul,zaharul vanilat si apoi se adauga frecindu-se continuu apa si uleiul. Se adauga faina amestecata cu praful de
Se freaca bine galbenusurile cu zaharul,zaharul vanilat si apoi se adauga frecindu-se continuu apa si uleiul. Se adauga faina amestecata cu praful de copt si apoi cernuta ,iar albusurile batute spuma se inglobeaza in masa de aluat, usor se imparte aluatul in 2 parti. O jumatate se
amesteca cu cacao ,o jumatate ramine asa alb .
Intr-o forma rotunda se pun in mijloc 2 linguri de
aluat alb si apoi exact in mijlocul aluatului alb se pun 2 linguri de aluat maro. Peste el se pun iar in mijloc 2 linguri de aluat alb si tot asa mai departe
pina termini toata coca. Tava se unge si se presara cu putin prezlu. Cuptorul se incalzeste inainte la 180 grade. Se baga
cu grija prajitura in cuptor( sa nu se amestece
culorile), si se lasa 50-60 minute(incerci cu scobitoarea). Se scoate apoi si se raceste.
Glazura: 150 g zahar praf se cern si se amesteca cu 2 linguri suc de lamaie si 3-4 linguri de apa. Se obtine o masa fluida cu care se acopera prajitura . Se lasa sa se
usuce.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post