Prajitura ungureasca

Pentru prajitura ungureasca va trebuie 1 kg branza de vaci, 200 g taitei fierti si scursi, 5 galbenusuri, 300 g zahar, stafide, vanilie si albusuri.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg branza de vaci
  • 200 g taitei fierti si scursi
  • 5 galbenusuri
  • 300 g zahar
  • stafide
  • vanilie si
  • albusuri.

Mod de preparare

Pentru prajitura ungureasca se pun 2 foi din aluat de foietaj, 1 kg branza de vaci, 200 g taitei fierti si scursi, 5 galbenusuri, 300 g zahar, stafide, vanilie si albusurile batute spuma. Se amesteca toate la un loc si se aseaza intre doua foi, dupa care se dau la cuptor.


Prajitura ungureasca, se taie inainte de a se coace, apoi, dupa ce s-a copt, se pudreaza cu zahar pudra si se serveste cu frisca si ciocolata rasa pe deasupra.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors