Se lasa fructele sa se scurga. Sucul obtinut se pune la fiert cu 2 linguri de zahar. Se adauga amidonul si se lasa sa se lege siropul. Se pun visinele
Se lasa fructele sa se scurga. Sucul obtinut se pune la fiert cu 2 linguri de zahar. Se adauga amidonul si se lasa sa se lege siropul. Se pun visinele si se lasa sa se raceasca amestecul. Brinza de vaci se amesteca cu zaharul ramas, laptele, uleiul, sarea si coaja de lamaie. Se pune faina si praful de copt. Se intinde o foaie de vreo 30x50 cm care se unge cu siropul de visine. Se ruleaza si se taie 12 buc de 4 cm latime. Se pun melcii in forma de tort unsa cu grasime. Se amesteca galbenusele cu smintina si se unge prajitura. Se pune la copt.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post