Pentru prajitura Tobite coaja de la o lamaie se bate bine cu 6 albusuri, apoi se adauga treptat 250 g zahar pudra.
Pentru prajitura Tobite, coaja de la o lamaie se bate bine cu 6 albusuri, apoi se adauga treptat 250 g zahar pudra si 150 g nuci macinate si se bate in continuare. Cand compozitia este tare, se ia cu lingurita, se pune in cantitati egale in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina, apoi se lasa distanta intre ele, dupa care se dau la cuptor timp de 15-20 de minute.
Crema - se freaca 6 galbenusuri cu 250 gr. de zahar, 2 lingurite de faina si 2 lingurite de cacao. Se freaca pe un vas la Bain-Marie sau pe marginea plitei, pana cand se leaga crema, se da la o parte si cand este calduta, se pune un pachet de unt si se amesteca bine. Se umplu bezelele cu partea din exterior. Itindem putina crema deasupra ca sa se prinda crema, apoi se dau prin nuca macinata.
Prajitura Tobite se da prin nuca macinata apoi se serveste.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post