Laptele, uleiul si ciocolata rupta bucati se pune pe foc pana aceasta se topeste. Ouale se freaca cu zaharul pana ce acesta se topeste, apoi se adauga
Laptele, uleiul si ciocolata rupta bucati se pune pe foc pana aceasta se topeste. Ouale se freaca cu zaharul pana ce acesta se topeste, apoi se adauga ciocolata topita si se omogenizeaza. La sfarsit se ncorporeaza faina amestecata cu praful de copt. Se toarna intr-o forma (eu am copt-o intr-o forma de tort de 26 cm) tapetata cu hartie de copt si deasupra se pun jumatati de caise (optional). Se da la cuptor (mediu 5 min, apoi mic) aproximativ 30 minute. La suprafata este crocanta, iar in interor plina de ciocolata. In cuptor o sa creasca, iar apoi o sa se lase si se vor forma cratere.
Se poate servi simpla sau cu toping de ciocolata si banane. Se lasa sa se raceasca in tava, apoi se proportioneaza.
Alte retete recomandate:
Prajitura cu mere
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post