Prajitura-spuma

Se face o compozitie din albusuri, zahar si vanilie, se bate bine si se pune nuca macinata. Se pune cite o lingurita mica in tava si se coace. Dupa ce

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 albusuri batute bine spuma
  • 300 gr zahar praf
  • o vanilie
  • 150 gr nuca macinata

Mod de preparare

Se face o compozitie din albusuri, zahar si vanilie, se bate bine si se pune nuca macinata. Se pune cite o lingurita mica in tava si se coace. Dupa ce s-a copt se lipesc cite 2 cu crema (orce fel), iar cu unt se ung marginile si se da prin nuca de cocos.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Ciorba de burta falsa cu pleurotus - O delicatesă usoara si sanatoasa

Vă prezentăm o variantă inedită și delicioasă a clasicului preparat românesc - ciorba de burtă, într-o...

Ciorba de burta falsa cu pleurotus - O delicatesă usoara si sanatoasa
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide