Coacem 2 foi de piscot din oua, faina cu gris, zaharul si bicarbonatul de sodiu. Crema: fierbem margarina, zaharul pudra, laptele si intaritorul, raci
Coacem 2 foi de piscot din oua, faina cu gris, zaharul si bicarbonatul de sodiu. Crema: fierbem margarina, zaharul pudra, laptele si intaritorul, racim amestecul. Batem spuma margarina cu zaharul si, daca crema s-a racit, le amestecam. In jumatate de crema punem 2 linguri de cacao. Ungem o foaie cu crema cu cacao, pozitionam piscoturile inmuiate in rom in crema si ungem crema alba deasupra, acoperim cu cealalta foaie. Glazuram cu ciocolata de menaj.
Alte prajituri recomandate
Tort de mere
Placinta cu mere
Tort ciocolata
Salutare si bine te-am gasit la o noua lectie de gatit ! Azi te-nvat cum se pregatesti omleta perfecta ! Iar pentru asta,...
Cum se face omleta perfectaIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala