Prajitura simpla cu piersici

Se amesteca toate ingredientele cu mixerul si se toarna compozitia obtinuta in tava tapetata cu hartie de copt. deasupra se pun fructele(se pot pune

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 180 g Margarina
  • 200 g Zahar
  • 350 g faina
  • 1 pachet zahar vanilat
  • 1 pachet praf de copt
  • 5linguri lapte
  • nu rece
  • 3oua
  • 1 kg prune

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele cu mixerul si se toarna compozitia obtinuta in tava tapetata cu hartie de copt. deasupra se pun fructele(se pot pune decojite) si se coace prajitura la 180grade 40min pina cand scobitoare cu care incercam este uscata.


Rece se taie patrate si se serveste pudrata cu zahar.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Ciorba de burta falsa cu pleurotus - O delicatesă usoara si sanatoasa

Vă prezentăm o variantă inedită și delicioasă a clasicului preparat românesc - ciorba de burtă, într-o...

Ciorba de burta falsa cu pleurotus - O delicatesă usoara si sanatoasa
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide