Se curata merele si se dau pe razatoarea mare, intr-un castron. Se adauga ouale intregi si se amesteca. Se pune zaharul, uleiul, bicarbonatul, miezul
Se curata merele si se dau pe razatoarea mare, intr-un castron. Se adauga ouale intregi si se amesteca. Se pune zaharul, uleiul, bicarbonatul, miezul de nuca, faina si se omogenizeaza. Se obtine un aluat moale ce se toarna intr-o tava unsa cu putin unt sau ulei. Se baga la cuptorul in prealabil incalzit si se lasa, la foc potrivit, pana la coacere. Prajitura se verifica daca e coapta introducand o scobitoare perpendicular pe aceasta si apoi se scoate afara: daca scobitoarea e curata, fara resturi, compozitia s-a copt si se poate scoate din cuptor. Se lasa la racit, apoi se taie.
Se serveste ca desert.
Alte retete recomandate:
Prajitura cu mere
Frumos rumenite, ușor crocante la exterior, dar moi și pufoase la interior și mai ales, foarte gustoase, aceste rulouri de...
Desert rulouri de post cu arome de scortisoara si cocos